جستجو
یک شنبه - ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۲۷ حزب تمدن > اخبار > دكتر مطهري: عملكرد دولت يازدهم در حوزه سياست خارجي قطعاً موفق بوده است
 
امكانات سايت

پيوندها

اخبار حزب
عزيز بود ولي همچنان غريبان رفت
شعري در سوك مرحوم دكتر ميرمحمدي؛ دوست ديرين و همراه هميشگي سال‌هاي سال
نقش احزاب سياسي در توسعه سياسي و اجتماعي راه ابريشم
سخنراني آقاي دكتر سيد محمد ميرمحمدي دبير كل حزب تمدن اسلامي و استاد دانشگاه علامه طباطبايي در نشست كميته دائمي (ICAPP) در تهران مورخ 14/11/1396
تكاليف و وظايف پنج دستگاه اجرايي ديگر براي تحقق اقتصاد مقاومتي مشخص شد
معاون اول رئيس‌جمهور طي ابلاغيه‌هايي جداگانه به پنج دستگاه اجرايي، تصويب نامه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي ناظر به پروژه‌هاي اولويت‌دار برنامه‌هاي ملي اقتصاد مقاومتي كه در آن وظايف و تكاليف هر يك از دستگاه‌ها براي اجراي اين پروژه‌ها مشخص شده است را ابلاغ كرد.

 
دكتر مطهري: عملكرد دولت يازدهم در حوزه سياست خارجي قطعاً موفق بوده است


به گزارش ايسنا، علي مطهري در گردهمايي حاميان دولت تدبير و اميد در زنجان همچنين گفت: عملكرد دولت يازدهم در حوزه سياست خارجي قطعا موفق بود و اين دولت توانسته است ايران را از انزوا خارج و ايران‌هراسي را در دنيا كاهش دهد.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر بايد راه طي شده را مرور و ضعف و قوت‌هاي دولت يازدهم را بررسي كرد، افزود: توجه به اين مسئله كه صلاح يك دولت در ساختار نظام است يا شخصيت‌هاي آن، مي‌تواند در اداره يك كشور كمك‌حال باشد. شهيد مطهري نيز بر اين امر كه سازمان صالح و ساختار درست يك اجتماع و حكومت مهم‌تر از خود شخصيت‌ها است، تاكيد مي‌كند. هر مقدار كه ما رهبران خوب داشته باشيم اگر سازمان و نظام خوبي نداشته باشيم نمي‌توانيم به مقاصد خود دست يابيم.
وي با بيان اينكه امروز وقتي شاهد تكرار برخي كارشكني‌ها در جامعه هستيم، كم‌كم به اين موضوع فكر مي‌كنيم كه ساختار جامعه ما دچار مشكل است كه اين فسادها مدام تكرار مي‌شود و اصلاحات اجتماعي به سختي انجام مي‌گيرد، اظهار كرد: دغدغه ديگر، نبود وحدت و همبستگي است كه هر چه از عمر انقلاب اسلامي مي‌گذرد از خلوص نيت‌ها كم و بر اختلاف‌ها افزوده شده و قدرت‌طلبي و قدرت‌پرستي جايگزين خلوص نيت افراد مي‌شود.
نايب‌رئيس مجلس شوراي اسلامي با يادآوري اينكه زماني كه اصلاح‌گراها روي كار مي‌آيند، جبهه مقابل به هر شكلي براي آن مشكل ايجاد و آن را مي‌كوبد، افزود: بي‌شك، تفرقه يكي از عوامل انقراض جوامع بشري است كه در قرآن‌كريم نيز به اين مهم اشاره شده است كه ظلم، فساد اخلاقي، ترك امر به معروف و نهي از منكر و تفرق جامعه را به هلاكت مي‌كشاند.
وي با بيان اينكه براي سنجش هر فعاليتي نياز به يك معيار است و معيار سنجش و عملكرد دولت‌ها در نظام اسلامي، همان شعار اوليه انقلاب است، تصريح كرد: در سياست‌هاي داخلي و خارجي و عملكرد اقتصادي، اين شعار قابل مشاهده و اندازه‌گيري است. دولت يازدهم قطعا موفق بوده و توانسته ايران را از انزوا خارج و ايران‌هراسي در دنيا را كاهش دهد.
مطهري با اشاره به اينكه به نظر مي‌رسد دولت در حوزه سياست داخلي به توفيق چنداني دست نيافته كه برخي از اين موارد را مي‌توان در مورد مسائلي چون روزنامه يالثارات و قضيه كنسرت‌ها مشاهده كرد افزود: معتقديم دولت بايد در مقابل اين تك‌روي‌ها بايستد، اسلام تكليف موسيقي را مشخص كرده است، لذا اظهارنظر برخي در اين مورد محلي از اعراب ندارد. همچنين در مسئله مطبوعات، دادستان برخلاف تصميم هيات نظارت بر مطبوعات در خصوص تخلف روزنامه يالثارات برخورد كرد.
وي با يادآوري اينكه دولت بايد به وعده‌هايي كه به مردم داده است عمل كند، خاطرنشان كرد: دولت بالاخره وعده‌هايي را در قالب شعارهايي به مردم داده است كه معتقديم خوب به اين شعارها عمل نكرده و برخورد خوبي نيز با منتقدان نداشته است. نبايد فراموش كنيم كه قانون‌شكني و قانون‌گريزي مشكل اصلي دولت سابق بود، اين در حالي است كه دولت روحاني قانون‌گرا است و لوايحي كه به مجلس شوراي اسلامي ارائه مي‌شود كمتر با قانون مغاير است.

 
Copyright © 2013 - TAMADDON